Voetreflex

De behandeling is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie helpen om verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo stelt voetreflexologie de mens in staat zichzelf te helpen, te genezen of in een betere conditie te brengen.

 

Het eerste consult begint met een intakegesprek en het overhandigen van een toelichting. Deze toelichting krijgt u mee om thuis nog eens na te lezen. Na het intakegesprek volgt de behandeling.

 

Door de organen, wervels, het lymfesysteem en de ledematen te behandelen via reflexpunten en -zones op de voeten, wordt onderzocht waar een verstoring zit. Tijdens de behandeling zullen niet alleen fysieke, maar ook psychische en emotionele aspecten in het genezingsproces betrokken worden. Hierdoor wordt evenwicht in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld.

 

Na afloop wordt de behandeling in kaart gebracht.

 

Voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen van beroepsleden van de BER vergoeden Klikt u hier.